Wash and peel potatoes and carrots. Cut potatoes into cubes, carrots into slices. Peel the onion and finely chop.
Картофель и морковь помыть и почистить. Картофель нарезать кубиками, морковь кружочками. Лук очистить от шелухи и мелко нарезать.
Wash the chicken, place in a saucepan and cover with water. Place on the fire and cook the meat for an hour. When the time is up, remove the chicken from the broth, separate it from the bones and place the meat on a plate.
Помойте курицу, выложите в кастрюлю и залейте водой. Поставьте на огонь и варите мясо в течении часа. По истечению времени достаньте курицу из бульона, отделите от костей и положите мясо в тарелку.
Place the chopped potatoes into the broth, put on the fire and cook. Meanwhile, fry the onions and carrots in a frying pan with a little oil until the onions are translucent.
Нарезанный картофель переместите в бульон, поставьте на огонь и варите. Тем временем обжарьте лук и морковь на сковороде с добавлением небольшого количества масла до прозрачности лука.
Add the fried vegetables to the soup and continue to simmer over low heat. After 15 minutes, add couscous, salt, bay leaf and spices to taste. Cook for another 10 minutes and remove from heat.
Добавьте в суп обжаренные овощи и продолжайте варить на медленном огне. Через 15 минут добавьте кус-кус, соль, лавровый лист и специи по вкусу. Варите ещё 10 минут и снимайте с огня.
Serve the soup in tureens or deep plates, garnished with fresh herbs and croutons.
Подавайте суп в супницах или в глубоких тарелках украсив свежей зеленью и сухариками.