Wash the vegetables. Cut the potatoes into cubes, the pepper into small strips, and grate the carrots on a coarse grater. Cut Brussels sprouts in half.
Помойте овощи. Нарежьте картофель кубиками, перец небольшой соломкой, а морковь натрите на крупной терке. Брюссельскую капусту разрежьте пополам.
Place the wings in a saucepan and cover with water. Cook for about 20 minutes. After the chicken broth has boiled and cooked a little, add the potatoes, and after 10 minutes the Brussels sprouts, carrots and peppers. Add salt to taste and cook for about 15 minutes.
Крылышки переложите в кастрюлю и залейте водой. Варите около 20 минут. После того как куриный бульон закипел и немного проварился, добавьте картофель, а через минут 10 брюссельскую капусту, морковь и перец. Посолите по вкусу и варите около 15 минут.
Sprinkle the finished dish with chopped herbs.
Готовое блюдо посыпьте нарубленной зеленью.