Rinse the rice and boil until half cooked. Cut the peeled onion into large cubes. Thaw the cod fillet. Wash and chop the dill.
Рис промойте и отварите до полуготовности. Очищенную луковицу порежьте большими кубиками. Филе трески разморозьте. Укроп помойте и измельчите.
Scroll the cod fillet through a meat grinder along with the onion. Add spices, salt, boiled rice and dill. Mix well and beat the minced meat. Wetting your palms with water, form cutlets and bread them in breadcrumbs.
Филе трески прокрутите через мясорубку вместе с луком. Добавьте специи, соль, отварной рис и укроп. Хорошо вымешайте и отбейте фарш. Смачивая ладони водой, сформируйте котлеты и запанируйте их в сухарях.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry the cutlets until golden brown, first on one side, then turn over, cover the frying pan with a lid and fry the cutlets on the other side.
На сковороде разогрейте растительное масло и обжарьте котлеты до румяной корочки сначала с одной стороны, затем переверните, накройте сковороду крышкой и обжарьте котлеты с другой стороны.
Fish cutlets can be served with mashed potatoes, fluffy rice, or boiled green beans - they are delicious with any side dish. The main thing is to serve them hot right away.
Рыбные котлеты можно подать и с картофельным пюре, и с рассыпчатым рисом, и с отварной стручковой фасолью – они вкусны с любым гарниром. Главное подавайте их сразу горячими.