Wash the eggplants and cut into thin strips. Soak the eggplants in salted water for 2 hours. Peel the bell pepper from seeds and cut into thin strips. Peel the carrots and grate using a Korean carrot grater. Peel the garlic and chop it. Rinse the parsley under running water, dry and chop. Fry sesame seeds in a dry frying pan for 1 minute. Crush the coriander seeds in a mortar.
Баклажаны помойте и нарежьте тонкой соломкой. Замочите баклажаны в подсоленной воде на 2 часа. Перец болгарский очистите от семян и порежьте тонкими полосками. Морковь очистите от кожуры и потрите на терке для корейской моркови. Чеснок очистите от шелухи и измельчите. Петрушку промойте под проточной водой, обсушите и измельчите. Кунжут обжарьте на сухой сковороде в течение 1 минуты. Семена кориандра растолките в ступке.
Dry the eggplants to remove excess moisture and fry over high heat for 5 minutes. Cool the finished eggplants and combine them in a salad bowl with bell peppers and carrots. Add garlic and parsley to vegetables. In a separate container, combine sesame seeds, sugar, soy sauce, coriander and vinegar. Mix well. Pour the resulting mixture over the prepared salad and stir until all ingredients are completely moistened. Place in the refrigerator for 8 hours, tightly closing the lid.
Баклажаны обсушите от излишков влаги и обжарьте на сильном огне в течение 5 минут. Готовые баклажаны остудите и соедините в салатнике с болгарским перцем и морковью. Чеснок и петрушку добавьте к овощам. В отдельной емкости соедините кунжут, сахар, соевый соус, кориандр и уксус. Хорошо перемешайте. Полученной смесью полейте готовый салат и перемешайте до полного увлажнения всех ингредиентов. Поставьте на 8 часов в холодильник, плотно закрыв крышкой.
Serve chilled. All the flavor is revealed exactly 8 hours from the moment of preparation.
Подавайте к столу в охлажденном виде. Весь вкус раскрывается именно через 8 часов с момента приготовления.