Trim the meat from veins and cut into medium cubes. Peel the carrots and celery root and also cut into medium cubes. Peel the onion, garlic and finely chop.
Зачистите мясо от прожилок, нарежьте средними кубиками. Морковь, корень сельдерея очистите и также нарежьте средними кубиками. Очистите лук, чеснок и мелко порубите.
Fry the beef in heated vegetable oil until golden brown.
На разогретом растительном масле обжарьте говядину до золотистой корочки.
Add onion, whole chili pepper, garlic and fry for another 3 minutes.
Добавьте лук, перец чили целиком, чеснок и обжаривайте еще 3 минуты.
Pour water over the vegetables and meat, bring to a boil and skim off the resulting foam.
Залейте овощи с мясом водой, доведите до кипения и снимите образовавшуюся пену.
Add rice, carrots, celery root to the water and simmer over low heat for 20 minutes. Then add salt, black pepper, soy sauce and tomato paste. Mix well and cook for another 10 minutes.
Добавьте в воду рис, морковь, корень сельдерея и варите на медленном огне 20 минут. Затем добавьте соль, черный перец, соевый соус и томатную пасту. Хорошо перемешайте и варите еще 10 минут.
Remove the finished soup from the heat and serve.
Готовый суп снимите с огня и подавайте.