Peel the onion and chop it. Rinse the rice. Boil the eggs, peel and cut into cubes. Wash the greens and chop finely.
Очистите лук, нашинкуйте. Рис промойте. Отварите яйца, очистите, нарежьте кубиками. Зелень вымойте и мелко нарежьте.
Heat a deep frying pan, add oil. Add onion, fry until transparent. Add rice, add water, smooth and cook until done. In a separate bowl, mix matsoni with eggs. Pour into rice, add greens. Cook for a few minutes without bringing to a boil.
Разогрейте глубокую сковороду, добавьте масло. Всыпьте лук, обжарьте до прозрачности. Всыпьте рис, влейте воду, разровняйте и варите до готовности. В отдельной миске смешайте мацони с яйцами. Влейте к рису, добавьте зелень. Готовьте несколько минут, не доводя до кипения.
Serve the soup chilled or very cold with fresh whole grain bread.
Подавайте суп охлажденным или совсем холодным к свежему цельнозерновому хлебу.