Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Clean the squid carcasses from the insides, rinse and dry with a paper towel. Rinse the cuttlefish with running water and dry with a paper towel.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Тушки кальмаров очистите от внутренностей, промойте и обсушите бумажным полотенцем. Каракатицу промойте проточной водой и обсушите бумажным полотенцем.
Cut the cleaned squid and cuttlefish into large pieces, place in a frying pan heated with sea salt and fry the seafood for 5 minutes. A minute before the seafood is ready, pepper, add finely chopped garlic, wine and simmer until the liquid has evaporated. When ready, remove the dish from the heat.
Очищенный кальмар и каракатицу нарежьте крупными кусками, отправьте в разогретую с морской солью сковороду и обжаривайте морепродукты в течение 5 минут. За минуту до готовности морепродукты поперчите, присоедините мелкорубленный чеснок, вино и тушите до тех пор, пока не выпарится жидкость. По мере готовности уберите блюдо с огня.
Fry the almond petals in a dry frying pan until golden, wash the cucumbers and cut into slices, tear the arugula with your hands. Start forming the salad; to do this, combine fried seafood, cucumbers and arugula in a deep plate, season the salad with olive oil and sprinkle with fried almond petals.
На сухой сковороде обжарьте миндальные лепестки до образования золотистости, огурцы вымойте и нарежьте кружочками, рукколу порвите руками. Приступайте к формированию салата, для этого в глубокой тарелке соедините обжаренные морепродукты, огурцы и рукколу, заправьте салат оливковым маслом и посыпьте обжаренными миндальными лепестками.
Sprinkle a delicious salad with squid and cuttlefish under almond flakes with lemon juice and serve with grilled vegetables and a glass of dry white wine.
Изысканный салат с кальмарами и каракатицей под миндальной стружкой сбрызните лимонным соком и подавайте с овощами гриль и бокалом белого сухого вина.