Wash and chop the onion. Peel the garlic. Cut the pork fillet into strips. Clean and wash the shrimp if necessary. Rinse the rice and pre-boil it. Wash the chili pepper and cut into small circles. Wash the lettuce and dry it on a paper towel. Prepare two frying pans: a regular frying pan and a wok.
Лук помойте и нарежьте. Чеснок очистите. Свиное филе нарежьте полосками. Креветки при необходимости почистите и помойте. Рис промойте и предварительно отварите. Перец чили помойте и нарежьте маленькими кружочками. Латук помойте и обсушите на бумажном полотенце. Подготовьте две сковороды: обычную и вок.
Break the eggs into a bowl, add salt and beat. From the resulting omelette mass, fry two thin omelets, and after cooling, cut them into strips.
Яйца разбейте в миску, посолите и взбейте. Из получившейся омлетной массы пожарьте два тонких омлета, после остывания нарежьте их полосками.
Place onions, garlic, sugar, coriander seeds, chili peppers in a blender bowl and chop.
В чашу блендера положите репчатый лук, чеснок, сахар, зерна кориандра, перец чили и измельчите.
Fry the pork and shrimp in vegetable oil. Add the contents of the blender bowl, stir and continue simmering for another 5 minutes.
Свинину и креветками поджарьте на растительном масле. Добавьте содержимое чаши блендера, перемешайте и продолжайте томить еще 5 минут.
Pour oil into a wok and fry the cooled boiled rice. Add green onions, soy sauce and cook for 2 minutes.
Налейте в вок масло и поджарьте остывший отварной рис. Добавьте зеленый лук, соевый соус и готовьте 2 минуты.
Place lettuce leaves on serving plates, place rice in the center using a mold, top with shrimp and pork and omelette cut into strips. Garnish with fresh cucumber slices and serve hot.
На порционные тарелки положите салатные листья, по центру при помощи формочки выложите рис, сверху креветки со свининой и нарезанный полосками омлет. Украсьте кусочками свежего огурца и подавайте горячим.