Preheat the oven to 190˚C. Prepare a baking dish and foil. Peel and wash the vegetables. Remove the seeds from the squash and peppers, and then cut the flesh into thin strips. Chop the onion.
Разогрейте духовку до 190 ˚C. Подготовьте форму для запекания и фольгу. Почистите и помойте овощи. Удалите семена из кабачка и перца, а затем нарежьте мякоть тонкой соломкой. Лук нашинкуйте.
Pour oil into a frying pan and fry the onion until transparent. Add pepper and zucchini and fry until soft. Add salt and mix with a spoon. Add buckwheat to the vegetables, stir. Remove the pan from the heat.
В сковороду налейте масло и обжарьте лук до прозрачности. Добавьте перец, кабачок и жарьте до мягкости. Посолите и перемешайте ложкой. К овощам добавьте гречку, перемешайте. Снимите сковороду с огня.
Break the eggs into a deep bowl and add salt. Add milk and whisk a little until smooth. Grease the mold with oil, place buckwheat and vegetables in it, pour eggs and milk on top.
В глубокую миску разбейте яйца, посолите. Добавьте молоко и немного взбейте до однородности. Смажьте форму маслом, в нее выложите гречку с овощами, сверху залейте яйцами с молоком.
Place the pan in the oven. Bake for 40 minutes. Leave the finished casserole to cool in the oven until it sets well.
Поставьте форму в духовку. Запекайте 40 минут. Готовую запеканку оставьте остывать в духовке, чтобы она хорошо схватилась.
Cut the finished casserole into portions and sprinkle with fresh herbs before serving.
Готовую запеканку нарежьте порционно и перед подачей посыпьте свежей зеленью.