Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Peel the onions and garlic and rinse with running cold water, wash the greens with water to remove debris and dirt, separate the egg yolk from the white. Wash the beef under running water and dry with a paper towel.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Лук и чеснок очистите от шелухи и ополосните проточной холодной водой, зелень вымойте водой от мусора и грязи, яичный желток отделите от белка. Говядину вымойте под проточной водой и обсушите бумажным полотенцем.
Start preparing the filling for baking; to do this, cut the beef into small pieces and pass through a meat grinder twice for maximum softness and uniformity of the minced meat. Add finely chopped onion, salt and pepper, grated garlic and finely chopped herbs to the minced meat. Mix all ingredients thoroughly until smooth.
Приступайте к приготовлению начинки для выпечки, для этого говядину нарежьте некрупными кусочками и пропустите через мясорубку два раза для максимальной мягкости и однородности фарша. Присоедините к фаршу мелкорубленный лук, соль и перец, тертый через терку чеснок и мелко измельченную зелень. Тщательно перемешайте все ингредиенты до получения однородной массы.
Take the puff pastry dough, roll the dough into a roll and cut into small pieces to form a samsa. Dust your work surface with flour and take one piece of dough. Place it cut side up, press it down a little with your hand and roll it into a small circle. Place the meat filling in the center of the circle and form a rectangular samsa. Place the formed triangle on a parchment-lined baking sheet and follow similar steps with all the dough and filling.
Возьмите слоеное дрожжевое тесто, сверните тесто в рулет и нарежьте небольшими кусочками для формирования самсы. Припылите мукой рабочую поверхность и возьмите один кусочек теста. Поставьте его срезом вверх, немного придавите рукой и раскатайте в небольшой круг. Выложите в центр круга мясную начинку и сформируйте прямоугольную самсу. Сформированный треугольник выложите на застеленный пергаментом противень и проделайте аналогичные шаги со всем тестом и начинкой.
Once all the baked goods are ready, brush the top with a lightly beaten egg yolk and sprinkle with sesame seeds. Place the samsa in an oven preheated to 180°C and bake for 30 minutes until golden brown.
По мере готовности всей выпечки, смажьте ее сверху слегка взбитым яичным желтком и посыпьте семенами кунжута. Отправьте самсу в разогретую до 180 °С духовую печь выпекаться в течение 30 минут до появления румяности.
Serve the fluffy samsa made from puff yeast dough with minced meat hot, complementing the baked goods with a spicy sauce and fresh vegetables.
Воздушную самсу из слоеного дрожжевого теста с фаршем подавайте в горячем виде, дополнив выпечку пикантным соусом и свежими овощами.