Peel the pepper, onion and chop finely. Scald the onions with boiling water to get rid of bitterness. Wash the cilantro, dill and chop.
Очистите перец, лук и мелко порубите. Ошпарьте лук крутым кипятком, чтобы избавиться от горечи. Промойте кинзу, укроп и измельчите.
Fry the peppers in heated olive oil until golden brown, add the onion and fry for another 2 minutes.
На разогретом оливковом масле обжарьте перец до золотистой корочки, добавьте лук и обжаривайте еще 2 минуты.
Mix ground beef with pork, add fried vegetables and mix thoroughly.
Смешайте говяжий фарш со свиным, добавьте обжаренные овощи и тщательно перемешайте.
Salt and pepper the minced meat, add chopped herbs and mix well again.
Посолите и поперчите фарш, добавьте измельченную зелень и снова хорошенько перемешайте.
Form cutlets, bread them in flour, place in a baking dish and cover with foil.
Сформируйте котлеты, запанируйте их в муке, выложите в форму для запекания и закройте ее фольгой.
Serve cutlets with your favorite side dish.
Подавайте котлеты с любимым гарниром.