Cut the peeled onion into small cubes. Peel the carrots, wash and grate on a coarse grater. Rinse the rice several times. Peel the garlic, chop finely. Prepare a frying pan with a removable handle that can be placed in the oven.
Очищенный лук нарежьте мелкими кубиками. Морковь очистите, помойте и натрите на крупной терке. Рис промойте несколько раз. Чеснок очистите, нарежьте мелко. Подготовьте сковороду со съемной ручкой, которую можно поставить в духовку.
Pour vegetable oil into a frying pan, heat and fry the onion for 2 minutes, add carrots, stir and cook covered for 5 minutes over low heat.
В сковороду налейте растительное масло, разогрейте и поджарьте лук в течение 2 минут, добавьте морковь, перемешайте и готовьте под крышкой 5 минут на небольшом огне.
Pour rice into the pan, add salt, spices, garlic and mix with vegetables. Fill with hot water from the kettle. Place pieces of butter on top, cover with foil and place in a preheated oven, first removing the handle from the pan. Cook at 190℃ for about 30 minutes. Turn off the oven, let stand for 5 minutes and you are ready to serve.
Высыпьте в сковороду рис, посолите, добавьте специи, чеснок и перемешайте с овощами. Залейте горячей водой из чайника. Сверху положите кусочки сливочного масла, накройте фольгой и поставьте в разогретую духовку, предварительно сняв ручку у сковороды. Готовьте при 190 ℃ примерно 30 минут. Выключив духовку, дайте постоять 5 минут и можно подавать.
Place hot, aromatic rice on a plate, garnish with fresh herbs and cherry tomatoes.
Горячий, ароматный рис выложите на тарелку, украсьте свежей зеленью и помидорами черри.