Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse the berries with running water and dry with a paper towel; peel the apple and quince from the core and seeds and rinse with water to remove dust and debris.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Ягоды промойте проточной водой и обсушите бумажным полотенцем, яблоко и айву очистите от сердцевины и семян и ополосните водой от пыли и мусора.
Cut the peeled apples and quince into thin slices, sprinkle the fruit with sugar and set aside for a few minutes to dissolve all the grains. Start forming the dessert; to do this, place slices of apples and quinces, strawberries and raspberries in a salad bowl, sprinkle the fruits and berries with sugar and immediately serve the fruit salad to the table.
Очищенные яблоки и айву нарежьте тонкими дольками, посыпьте фрукты сахаром и отложите в сторону на несколько минут для растворения всех крупинок. Приступайте к формированию десерта, для этого в салатницу выложите дольки яблок и айвы, землянику и малину, присыпьте фрукты и ягоды сахаром и сразу подавайте фруктовый салат к столу.
Decorate a vitamin salad of berries and fruits sprinkled with sugar with honey and coconut flakes.
Витаминный салат из ягод и фруктов под сахарной посыпкой украсьте медом и кокосовой стружкой.