Rinse the rice several times. Peel the onions and carrots, cut into slices. The pickled cucumber can be peeled, or you can immediately cut it into pieces along with the peel.
Рис промойте несколько раз. Лук и морковь очистите, нарежьте кружочками. Соленый огурец можно очистить, а можно сразу нарезать кусочками вместе с кожурой.
Place the rice in a saucepan, add water, bring to a boil and cook for 25 minutes over low heat. It is advisable not to interfere, then the dish will be crumbly.
Рис засыпьте в кастрюлю, залейте водой, доведите до кипения и варите 25 минут на маленьком огне. Желательно не мешать, тогда блюдо будет рассыпчатым.
Fry the onions and carrots in vegetable oil, add the cucumber and simmer for a few more minutes.
Лук и морковь обжарьте на растительном масле, добавьте огурец и тушите еще несколько минут.
Add vegetables to the finished rice and stir.
К готовому рису добавьте овощи и перемешайте.
Brown rice with cucumbers is a wonderful meatless dish, sprinkle it with herbs and serve as a side dish.
Бурый рис с огурцами — прекрасное постное блюдо, посыпьте его зеленью и подайте в качестве гарнира.