Prepare the pan. Wash the meat and remove films, if any. Then cut into long strips and marinate in 50 g of soy sauce with flour for 15 minutes. Wash, peel and finely chop the ginger and red hot pepper, pass the garlic through a press. Separate the broccoli from each other and separate it into small florets.
Подготовьте сковороду. Мясо помойте и удалите пленки, если они имеются. Затем нарежьте на длинные полоски и замаринуйте в 50 г соевого соуса с добавлением муки, на 15 минут. Вымойте, почистите и мелко нарежьте имбирь и красный острый перец, чеснок пропустите через пресс. Брокколи отделите друг от друга и разберите на небольшие соцветия.
Place the meat in a frying pan with well-heated oil and fry it over high heat for 5 minutes. Pour in soy sauce, rice vinegar and broth. Turn the heat to moderate, add garlic, red hot pepper and ginger. Cook for 5 minutes.
В сковороду с хорошо прогретым маслом положите мясо и поджарьте его на большом огне в течение 5 минут. Влейте соевый соус, рисовый уксус и бульон. Сделайте огонь умеренным, добавьте чеснок, красный острый перец и имбирь. Готовьте 5 минут.
Add bell peppers and broccoli to the meat and vegetables. Cook until vegetables are tender, about 7 minutes.
К мясу с овощами положите болгарский перец и брокколи. Готовьте до тех пор, пока овощи не станут мягкими, примерно 7 минут.
Before serving the broccoli with Chinese meat, sprinkle with sesame seeds.
Перед подачей брокколи с мясом по-китайски посыпьте кунжутом.