Wash the kiwi, peel and cut into thin slices. Preheat oven to 180°C. Sift the flour.
Киви помойте, очистите и нарежьте тонкими кружочками. Разогрейте духовку до 180 °C. Просейте муку.
In a deep bowl, combine eggs and sugar and beat with a mixer until foamy. Gradually add flour, beating with a mixer. Beat everything until smooth, about 3 minutes. Grease a baking dish with vegetable oil and sprinkle with a little flour. Pour the dough into the mold.
В глубокой миске смешайте яйца и сахар и взбейте миксером до пены. Муку постепенно добавляйте, взбивая миксером. Взбивайте все до однородности около 3 минут. Смажьте форму для выпечки растительным маслом, присыпав немного мукой. Вылейте в форму тесто.
Place the pan with the dough in the oven and bake for about 35-45 minutes. After cooking, remove the sponge cake from the oven and let it cool in the pan. Then cut in half lengthwise to make two layers. Brush the first cake layer with condensed milk and add chopped kiwis. Place the second cake layer on top, also brush with condensed milk on all sides. Place the cake in the refrigerator for a couple of hours.
Форму с тестом уберите в духовку и выпекайте около 35-45 минут. После приготовления бисквит достаньте из духовки и дайте ему остыть в форме. Затем разрежьте вдоль пополам, чтобы получилось два коржа. Первый корж смажьте сгущенным молоком и выложите нарезанные киви. Сверху положите второй корж, тоже смажьте сгущенкой со всех сторон. Поставьте торт на пару часов в холодильник.
Decorate the cake with grape halves on top.
Торт украсьте сверху половинками винограда.