Rinse the liver under running water and cut into small pieces. Peel the onion and garlic and chop finely.
Печень промыть под проточной водой и нарезать на небольшие кусочки. Лук и чеснок очистить от шелухи и мелко нарезать.
Heat a frying pan with a little oil and fry the onions and garlic until golden brown. Then add the chopped liver and cook over low heat until done.
Нагрейте сковороду с небольшим количеством масла и обжарьте луки чеснок до золотистой корочки. Затем добавьте нарезанную печень и готовьте на небольшом огне до готовности.
Boil the rice in the broth when half cooked, then add the contents of the frying pan and cook for 7-10 minutes over low heat. Add salt and pepper to taste.
Отварите рис в бульоне по полуготовности, затем добавьте туда содержимое сковороды и варите 7-10 минут на небольшом огне. Добавьте соль и перец по вкусу.
Serve the soup hot, garnish with fresh parsley and dill.
Подавайте суп горячим, украсьте свежей петрушкой и укропом.