Wash the meat. Wash and peel the carrots and potatoes. Cut the potatoes into cubes, grate one carrot. Peel the onion and finely chop one. Wash the tomatoes and cut into cubes.
Мясо помойте. Морковь и картофель помойте и почистите. Картофель нарежьте кубиками, одну морковь натрите на терке. Лук очистите от шелухи, один мелко нарежьте. Помидоры помойте и нарежьте кубиками.
Place the meat in a saucepan, cover with water and cook for 1 hour. Then add 1 whole onion and 1 carrot and simmer for another 1.5 hours over medium heat.
Переложите мясо в кастрюлю, залейте водой и поставьте вариться на 1 час. Потом добавьте 1 целую луковицу и 1 морковь и томите еще 1,5 часа на среднем огне.
Then turn off the stove and remove the meat and vegetables. Cut the meat into small pieces and return to the broth, and discard the onion and carrots. Add potatoes to the broth and put on fire.
Затем выключите плиту и достаньте мясо с овощами. Мясо нарежьте на небольшие кусочки и верните в бульон, а луковицу и морковь выбросьте. Добавьте в бульон картофель и поставьте на огонь.
While the potatoes are cooking, add the chopped onion and chopped carrots to a frying pan with a little oil. After the vegetables are fried, add the tomatoes and simmer for another 10 minutes. Then add the roast to the soup, bring to a boil and turn off. Let stand covered for 10 minutes.
Пока варится картофель, выложите в сковороду с небольшим количеством масла нарезанный лук и измельченную морковь. После того как овощи обжарятся, добавьте к ним помидоры и томите еще 10 минут. Затем добавьте зажарку в суп, доведите до кипения и выключите. Дайте постоять под крышкой 10 минут.
Before serving, sprinkle a serving of soup with fresh herbs. If you wish, you can add sour cream.
Перед подачей посыпьте порцию супа свежей зеленью. По желанию можете добавить сметаны.