Peel the onion and chop finely. Wash tomatoes and peppers under running water. Core the pepper and remove the seeds. Chop the tomatoes and peppers as desired.
Лук очистите от шелухи и мелко порежьте. Помидоры и перец помойте под проточной водой. Из перца вырежьте сердцевину и удалите семена. Помидоры и перец нарежьте произвольным образом.
Cut the cod fillet into small pieces, add salt, pepper and lemon juice. Heat a frying pan with a little oil and fry the onions and peppers in it. Then add the tomatoes and simmer over low heat for about 10 minutes.
Филе трески нарежьте на небольшие кусочки, добавьте соль, перец и полейте лимонным соком. Нагрейте сковороду с небольшим количеством масла и обжарьте в ней лук и перец. Затем добавьте помидоры и томите на небольшом огне ещё примерно 10 минут.
Turn off and transfer half of the vegetables to a plate. Place the marinated fish on top of the remaining vegetables in the pan, and the part of the vegetables you just set aside.
Выключите и переложите половину овощей на тарелку. Сверху на оставшиеся в сковороде овощи выложите замаринованную рыбу, и на нее только что отложенную часть овощей.
Pour coconut milk over the fish and vegetables and place on the fire and bring to a boil. Add paprika, reduce heat and simmer with the lid closed for another 20 minutes.
Залейте рыбу с овощами кокосовым молоком и поставьте на огонь и доведите до кипения. Добавьте паприку, уменьшите огонь и томите под закрытой крышкой ещё 20 минут.
Serve the dish with boiled white rice and fresh rye bread. Garnish with fresh vegetables if desired.
Подавайте блюдо с отваренным белым рисом и свежим ржаным хлебом. По желанию украсьте свежими овощами.