Recipes / Juicy pork with dried apricots Сочная свинина с курагой
Pork is an unpretentious animal to care for and eat. People started eating pork back in the Stone Age. For hundreds of centuries, such meat was the only meat food for residents of European countries. Pork is the easiest and most versatile meat to cook. It is fried, stewed, baked, boiled, salted, cutlets, kebabs, chops are made from it, added to salads, baked goods, etc. Pork is rich in vitamins B1, B2, B3, B6, B12, as well as a large amount of protein.
Свинина — животное, требующее минимального ухода и адаптированное к разнообразному питанию. Её употребление началось ещё в каменном веке. В течение столетий это мясо становилось основным источником мясной пищи для жителей европейских стран. Свинина — одно из самых простых и универсальных в приготовлении видов мяса. Её обжаривают, тушат, запекают, варят, засаливают; из неё готовят котлеты, шашлык, отбивные, добавляют в салаты и выпечку и т. п. Свинина богата витаминами B1, B2, B3, B6, B12, а также содержит значительное количество белка.
Steps / Шаги:
Rinse the meat, dry it, cut into small pieces. Peel the onion, rinse, finely chop. Chop the dried apricots. Peel the carrots, rinse, cut into thin rings.
Мясо промойте, обсушите, нарежьте небольшими кусочками. Лук очистите, промойте, мелко нашинкуйте. Курагу измельчите. Морковь очистите, промойте, нарежьте тонкими колечками.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Fry the pork on both sides. Post it. In the same frying pan, fry the onion, add flour.
Разогрейте сковородку, влейте растительное масло. Обжарьте свинину с обеих сторон. Выложите. На этой же сковороде обжарьте лук, всыпьте муку.
Place meat, carrots, and onions in a saucepan with a non-stick bottom. Pour boiling water over the ingredients. Add tomato paste. Simmer over medium heat for 60-90 minutes.
В кастрюльку с антипригарным дном выложите мясо, морковь, лук. Залейте кипятком, закрыв ингредиенты. Добавьте томатную пасту. Тушите на среднем огне 60-90 минут.
Serve the meat with dried apricots hot as an independent dish or as a side dish in the form of noodles or mashed potatoes.
Подавайте мясо с курагой горячей как самостоятельное блюдо или к гарниру в виде лапши или картофельного пюре.