Cut the pork into 100 gram pieces and beat well. When beating meat, use cling film to avoid damaging it. Peel the onion and cut it into thin strips. Grate the cheeses on a medium grater. Peel the potatoes and cut into 5 mm slices.
Свинину нарежьте на куски по 100 граммов и хорошо отбейте. Отбивая мясо, используйте пищевую пленку, чтобы не повредить его. Очистите лук и нарежьте его тонкой соломкой. Сыры натрите на средней терке. Очистите картофель и нарежьте кружочками по 5 мм.
Salt and pepper the pork.
Посолите и поперчите свинину.
Fry the onion in hot oil until golden.
На разогретом масле обжарьте лук до золотистости.
Mix mayonnaise with cream, mustard and grated mozzarella.
Майонез смешайте со сливками, горчицей и тертой моцареллой.
Salt and pepper the potatoes, sprinkle with paprika and dry garlic.
Картофель посолите, поперчите, присыпьте паприкой и сухим чесноком.
Place pork, onions and potatoes in a baking dish.
В форму для запекания выложите свинину, лук и картофель.
Distribute the mayonnaise mixture evenly and place the pan in the oven for 30 minutes, preheated to 180°C.
Равномерно распределите майонезную массу и отправьте форму на 30 минут в духовку, разогретую до 180°C.
Sprinkle the meat with grated grana padano cheese and bake for another 5 minutes.
Присыпьте мясо тертым сыром грана падано и запекайте еще 5 минут.
Serve the dish hot.
Подавайте блюдо горячим.