Wash the shank and let it cook. Wash and peel all vegetables.
Вымойте рульку и поставьте вариться. Все овощи помойте и почистите от кожуры.
An hour after the broth boils, add peeled carrots, onions, and peppercorns. Trim the dill and parsley stems and add to the broth.
Спустя час после того, как бульон закипит, добавьте очищенную морковь, луковицу, перец горошком. Стебли укропа и петрушки обрежьте и добавьте в бульон.
After 3 hours of cooking, remove the cooked meat, carrots, onions, dill and parsley stems. Separate the knuckle from the bone. Set aside the cooked carrots and do not throw them away.
Спустя 3 часа варки выньте готовое мясо, морковь, луковицу, стебли укропа и петрушки. Рульку отделите от кости. Сваренную морковь отложите, не выбрасывайте.
Cut the meat and send it back to the broth. Cut the peeled potatoes into cubes and add to the meat. Cut the onion into strips and start frying in vegetable oil. Add tomato paste, chopped garlic, and previously cooked carrots to the onion. Fry vegetables for 10 minutes.
Мясо порежьте и отправьте обратно в бульон. Очищенный картофель порежьте кубиками и добавьте к мясу. Луковицу порежьте соломкой и начните жарить на растительном масле. Добавьте к луку томатную пасту, порезанный чеснок, и сваренную ранее морковку. Обжаривайте овощи 10 минут.
Add the resulting frying to the pan, followed by the sauerkraut. Add sugar to taste if the cabbage is too sour. Let it boil and add bay leaf and chopped herbs.
Полученную зажарку добавьте в кастрюлю, следом отправьте квашеную капусту. Положите сахар по вкусу, если капуста будет слишком кислой. Дайте закипеть и положите лавровый лист и порубленную зелень.
Pour the finished dish into plates and serve with sour cream and finely chopped herbs.
Готовое блюдо разлейте по тарелкам и подайте со сметаной и мелко нарезанной зеленью.