Boil the lentils, grate the carrots and onions. Wash the liver, remove the films, cut into medium pieces.
Отварите чечевицу, натрите на терку морковь и лук. Печень помойте, уберите пленки, нарежьте средними кусками.
Add turmeric, rice vinegar and sugar to the boiled lentils and mix. Leave until completely cool.
В отваренную чечевицу добавьте куркуму, рисовый уксус и сахар, перемешайте. Оставьте до полного остывания.
Fry onions and carrots in a frying pan with hot oil. Place the onions and carrots on a plate, and in the same frying pan fry the liver until tender, add salt to taste.
Обжарьте на сковороде с раскаленным маслом лук и морковь. Лук с морковью выложите на тарелку, и на этой же сковороде обжарьте печень до готовности, посолите по вкусу.
Place lentils on a plate, onions and carrots on top. Next, carefully lay out the liver pieces. Top with cherry tomatoes and parsley and sprinkle with soy sauce.
На тарелку выложите чечевицу, сверху — лук с морковью. Далее аккуратно выложите кусочки печени. Сверху украсьте помидорами черри и петрушкой, полейте соевым соусом.
You can decorate the finished dish with basil leaves.
Можете украсить готовое блюдо листиками базилика.