Wash the fish, put it in a pan, fill it with water. Put it on fire. Peel the onion and place one onion in the pan. Cook for 20 minutes. Rinse the rice. Peel the carrots and grate them on a medium grater.
Вымойте рыбу, положите ее в кастрюлю, залейте водой. Поставьте на огонь. Лук очистите и положите одну луковицу в кастрюлю. Варите 20 минут. Промойте рис. Морковь почистите и натрите на средней терке.
Finely chop the second onion and fry in a frying pan over low heat. Add grated carrots and fry for 5 minutes. Peel the potatoes and cut into cubes.
Вторую луковицу мелко нарежьте и обжарьте в сковороде на медленном огне. Добавьте натертую морковь и обжаривайте 5 минут. Картофель очистите от кожуры и нарежьте кубиками.
Remove the cooked fish from the pan, separate and remove the bones. Cut the fish meat into pieces. Strain the broth and place the fish back into the pan. Add washed rice, potatoes and fried vegetables. Salt and pepper to taste. Cook over medium heat until the potatoes are soft. Chop the greens and add to the finished soup.
Сваренную рыбу достаньте из кастрюли, отделите и уберите кости. Мясо рыбы нарежьте кусочками. Бульон процедите и положите рыбу обратно в кастрюлю. Добавьте промытый рис, картофель и обжаренные овощи. Посолите и поперчите по вкусу. Варите на среднем огне до мягкости картофеля. Измельчите зелень и добавьте в готовый суп.
Serve the finished chum salmon soup in a tureen and garnish with fresh parsley and croutons.
Подайте готовый суп из кеты в супнице и украсьте свежей петрушкой и сухариками.