Peel the potatoes, wash them, cut them into strips. Defrost the Romano first. Wash the tomato and cucumber and cut into cubes. Grate the washed and peeled carrots on a coarse grater. Wash the greens and chop finely. You can use any greens, for example, parsley, dill, cilantro.
Картофель очистите, вымойте, нарежьте соломкой. Романо предварительно разморозьте. Помидор и огурец вымойте, нарежьте кубиками. Мытую и очищенную морковь натрите на крупной терке. Зелень промойте и мелко нарубите. Можно использовать любую зелень, например, петрушку, укроп, кинзу.
Heat vegetable oil in a frying pan. Add the potatoes and fry for a few minutes until golden brown. Place romaine beans in boiling water according to package directions, then cool.
На сковороде разогрейте растительное масло. Выложите картофель и обжаривайте несколько минут до появления золотистой корочки. Фасоль романо свалите в кипящей воде согласно инструкции на упаковке, затем охладите.
Take a deep salad bowl and place the pink salmon from the jar there. Lightly mash the fish with a fork; if there are bones, remove them. Add carrots, tomatoes, cucumbers and herbs to the fish and mix gently.
Возьмите глубокий салатник и выложите туда горбушу из банки. Слегка разомните рыбу с помощью вилки, при наличии костей, удалите их. Добавьте к рыбе морковь, помидор, огурец и зелень, аккуратно перемешайте.
Add romaine to the salad bowl, salt and pepper. Mix sour cream and mustard in a bowl and season the salad with the resulting sauce, stir. Carefully place fried potatoes on top of the entire salad.
Добавьте в салатник романо, посолите, поперчите. В миске смешайте сметану и горчицу и полученным соусом заправьте салат, перемешайте. Сверху по всему салату аккуратно разместите жареный картофель.
For a beautiful presentation, arrange the potatoes in an even mound and sprinkle with green onions on top.
Для красивой подачи разложите картофель ровной горкой, сверху посыпьте зеленым луком.