Boil the bulgur in advance according to the instructions on the package. Usually take 1 part cereal to 2 parts water. Wash the beef, dry and boil. Cut the finished meat into small pieces. Finely chop the peeled garlic and herbs. Wash the peppers and tomatoes and chop them coarsely. If desired, you can use cherry tomatoes instead of regular ones.
Заранее отварите булгур согласно инструкции на упаковке. Обычно берется 1 часть крупы на 2 части воды. Говядину вымойте, обсушите и отварите. Готовое мясо нарежьте на маленькие кусочки. Очищенный чеснок и зелень мелко нарубите. Перец и помидоры вымойте и нарежьте крупно. По желанию вместо обычных можно использовать помидоры черри.
Place the cooked bulgur on a flat plate. Slice the beef as desired and place on the grits.
Выложите сваренный булгур в плоскую тарелку. Нарежьте говядину произвольно и положите на крупу.
In a separate bowl, lightly crush the olives with a fork. Add vegetables, herbs and garlic to them, then pour in balsamic vinegar and olive oil, mix well. Pour the resulting vegetable mixture over the beef and bulgur. Salt and pepper.
В отдельной миске слегка раздавите маслины вилкой. Добавьте к ним овощи, зелень и чеснок, затем влейте бальзамический уксус и оливковое масло, хорошо перемешайте. Полученную овощную смесь вылейте поверх говядины и булгура. Посолите, поперчите.
The finished salad can be served either cold or warm, if the bulgur and beef have not yet cooled down. Garnish the salad with cilantro leaves and whole olives.
Готовый салат можно подавать как в холодном, так и теплом виде, если булгур и говядина еще не остыли. Украсьте салат листиками кинзы и целыми маслинами.