Rinse tomatoes and cucumbers thoroughly in water and cut into large cubes. Peel the onion and cut into half rings. Cut the cheese into small cubes.
Помидоры и огурцы тщательно промойте в воде и порежьте крупными кубиками. Лук очистите от шелухи и нарежьте полукольцами. Сыр нарежьте небольшими кубиками.
Mix chopped cucumbers and tomatoes in a deep container. Add onion and cheese cut into half rings. Mix the ingredients together. Salt to taste and add ground black pepper. Finally, drizzle the salad with olive oil.
Смешайте в глубокой емкости нарезанные огурцы и помидоры. Добавьте к ним порезанный полукольцами лук и сыр. Перемешайте ингредиенты между собой. Посолите по вкусу и добавьте перец черный молотый. В завершение сбрызните салат оливковым маслом.
Serve the finished salad before the vegetables have time to release their juice. When serving, garnish with parsley sprigs.
Готовый салат подавайте к столу, пока овощи не успели дать сок. При подаче украсьте веточками петрушки.