Rinse and dry the romaine and arugula. Tear the salad into small pieces. Clean the chicken breast from films and fat, cut the bacon into oblong slices. Finely grate the cheese.
Ромен и рукколу промойте и просушите. Салат порвите на небольшие кусочки. Куриную грудку очистите от пленок и жира, нарежьте бекон продолговатыми слайсами. Мелко натрите сыр.
Beat the chicken breast and marinate in soy sauce, paprika, salt and pepper.
Куриную грудку отбейте и замаринуйте в соевом соусе, паприке, соли и перце.
Fry the breast in a frying pan in a mixture of vegetable and butter until golden brown.
Обжарьте грудку на сковороде в смеси растительного и сливочного масел до золотистой корочки.
Cut the finished breast into 3 cm slices.
Готовую грудку нарежьте ломтиками по 3 см.
Fry the bacon in a dry frying pan until golden brown.
Обжарьте бекон на сухой сковороде до золотистой корочки.
Boil eggs in salted water. Cool, peel and cut in half.
Сварите яйца в подсоленной воде. Остудите, очистите и разрежьте пополам.
Assemble the salad: Place a bed of romaine and arugula tossed with olive oil on a platter, followed by breast slices, eggs and bacon.
Соберите салат: на блюдо выложите подушку из ромена и рукколы, смешанных с оливковым маслом, затем ломтики грудки, яйца и бекон.
Sprinkle the salad with grated cheese and serve.
Присыпьте салат тертым сыром и подавайте.