Separate the avocado from the pit and cut into small cubes. Cut the salmon into strips.
Авокадо отделите от косточки, порежьте маленькими кубиками. Семгу нарежьте соломкой.
Place avocado on a plate, sprinkle with lemon juice and stir. In another container, combine ¾ of the salmon and cream cheese, mix well.
Выложите в тарелку авокадо, сбрызните соком лимона, перемешайте. В другой емкости смешайте ¾ части семги и сливочный сыр, хорошо перемешайте.
To make the salad look good, you need to collect it through a culinary ring. Place a layer of avocado in the ring, a layer of salmon with cheese on top, then another layer of avocado, and again a layer of salmon with cheese.
Чтобы салат выгодно смотрелся, собирать его нужно через кулинарное кольцо. Выложите в кольцо слой авокадо, сверху слой семги с сыром, потом снова слой авокадо, и снова слой семги с сыром.
Remove the ring, decorate the finished salad with lettuce leaves, salmon and red caviar wrapped in them.
Снимите кольцо, украсьте готовый салат листьями салата, с завернутую в них семгу и красной икрой.
Sprinkle toasted sesame seeds on top of the salad.
Сверху посыпьте салат жареным кунжутом.