Hard-boil the eggs, cool and finely chop. Bake the beets in the oven or steam for 30 minutes until tender. Grate the finished beets on a coarse grater. Finely chop the seaweed. Peel the onion and chop it. Drain the sardines and mash with a fork until smooth.
Яйца сварите вкрутую, остудите и мелко порежьте. Свеклу запеките в духовке или отварите на пару в течение 30 минут до готовности. Готовую свеклу потрите на крупной терке. Морскую капусту мелко порежьте. Лук очистите от шелухи и измельчите. С сардины слейте жидкость и разомните вилкой до однородного состояния.
: On a flat plate, assemble the salad in layers. As a first layer, mix sardines with chopped onions. Spread the top layer with mayonnaise. Next, lay out the layers in the following sequence: seaweed, then eggs and finally beets. Coat each layer with mayonnaise. Leave the finished salad to soak in the refrigerator for 30 minutes.
: На плоское блюдо соберите салат послойно. В качестве первого слоя сардины смешайте с измельченным луком. Сверху слой промажьте майонезом. Далее выкладывайте слои в следующей последовательности: морская капуста, затем яйца и в завершении свекла. Каждый слой промазывайте майонезом. Готовый салат оставьте в холодильнике пропитаться в течение 30 минут.
Decorate the top with a finely grated boiled egg yolk and a sprig of parsley.
Украсьте верх желтком вареного яйца, натертым на мелкой терке и веточкой петрушки.