Cut the cucumbers into half circles and the onion into cubes. Finely chop the greens and mint. Crush the garlic in a press.
Нарежьте полукружочками огурцы, лук — кубиками. Зелень и мяту мелко нарежьте. Чеснок раздавите на прессе.
Mix cucumber, mint and dill with onion in a salad bowl, mix well.
Смешайте в салатнице огурец, мяту и укроп с луком, хорошо перемешайте.
In a separate bowl, whisk together Greek yogurt, sour cream, lemon juice, olive oil, garlic, sugar and salt until smooth.
В отдельной миске смешайте до однородной консистенции греческий йогурт, сметану, сок лимона, оливковое масло, чеснок, сахар и соль.
Mix cucumber with mint and dill with sauce, stir, add ground black pepper.
Смешайте огурец с мятой и укропом с соусом, перемешайте, добавьте черный молотый перец.
Serve the salad a few hours after preparing it to allow it to soak in better.
Подавайте салат через несколько часов после приготовления, чтобы он лучше пропитался.