Clean and boil the perch. Cool, cut into pieces, separating from the bones. Boil carrots, eggs, cool, cut into cubes. Cut the onion and tomato into small cubes.
Почистите, отварите окуня. Остудите, порежьте на кусочки, отделив от костей. Отварите морковь, яйца, остудите, порежьте кубиками. Лук и помидор нарежьте мелкими кубиками.
In a salad bowl, combine perch, eggs, potatoes, onions and carrots. Season with mayonnaise, salt and pepper to taste, mix well. Place in the refrigerator for 60 minutes to let the salad set.
В салатнице смешайте окуня, яйца, картофель, лук и морковь. Заправьте майонезом, посолите и поперчите по вкусу, хорошо перемешайте. Отправьте в холодильник на 60 минут, чтобы салат настоялся.
Sprinkle the finished salad with finely chopped herbs and croutons.
Готовый салат посыпьте мелко нарезанной зеленью и сухариками.