Boil pasta and eggs. Cut the onions and cucumbers into small cubes. Finely chop the greens. Separate the yolks from the whites, finely chop the whites.
Отварите макароны и яйца. Лук, и огурцы нарежьте мелкими кубиками. Зелень мелко порубите. Желтки отделите от белка, белки мелко нарежьте.
Mix yolks, mayonnaise, mustard, herbs, salt and pepper in a bowl. Mix well.
Смешайте в миске желтки, майонез, горчицу, зелень, соль, перец. Хорошо перемешайте.
Combine pasta, cucumbers, egg whites, onions and paprika in another bowl. Stir and then add the yolks with mayonnaise and mustard and spices.
Соедините в другой миске макароны, огурцы, белки, лук и паприку. Перемешайте, а затем добавьте желтки с майонезом и горчицей, со специями.
Place the salad in the refrigerator for 60-90 minutes to steep.
Отправьте салат в холодильник на 60-90 минут, чтобы он настоялся.
Before serving, garnish salad portions with basil leaves and sliced olives.
Перед подачей, украсьте порции салата листиками базилика и нарезанными кружочками оливками.