Cut the chicken, celery stalks, peppers and cabbage into thin strips.
Курицу, стебли сельдерея, перец и капусту нарежьте тонкой соломкой.
Mix peppers, chicken, cabbage and celery in a salad bowl.
Перемешайте в салатнице перец, курицу, капусту и сельдерей.
Prepare the sauce in a separate container. To do this, mix the yolk, mustard, salt, vinegar, oil and curry. Mix thoroughly until smooth.
В отдельной емкости приготовьте соус. Для этого смешайте желток, горчицу, соль, уксус, масло и карри. Тщательно перемешивайте до однородной массы.
Place the prepared salad on plates and pour over the resulting sauce. Stir before use.
Выложите готовый салат на тарелки, полейте получившимся соусом. Перед употреблением перемешайте.
Before serving, sprinkle the dish with finely chopped herbs.
Перед подачей посыпьте блюдо мелко нарезанной зеленью.