Wash the potatoes under running water and boil in their skins until tender. Cool the potatoes, peel and cut into small cubes. Peel the onion and cut into half rings. Rinse the dill under running water, dry and chop. Cut the mushrooms into medium cubes.
Картофель помойте под проточной водой и отварите в кожуре до готовности. Остудите картофель, очистите от кожуры и порежьте мелкими кубиками. Лук очистите от шелухи и порежьте полукольцами. Укроп промойте под проточной водой, обсушите и измельчите. Грибы порежьте средними кубиками.
Combine diced potatoes and mushrooms in a deep bowl. Add onion cut into half rings, salt to taste, add vegetable oil and mix thoroughly.
Порезанные кубиками картофель и грибы соедините в глубокой миске. Добавьте порезанный полукольцами лук, посолите по вкусу, добавьте растительное масло и тщательно перемешайте.
Serve, garnishing the salad with dill.
Подавайте к столу, украсив салат укропом.