Boil potatoes, eggs and carrots, cool, cut into cubes. Also cut the sausage and cucumbers into cubes, finely chop the greens. Drain the liquid from the peas.
Отварите картофель, яйца и морковь, остудите, нарежьте кубиками. Также нарежьте кубиками колбасу и огурцы, зелень мелко порубите. С горошка слейте жидкость.
Mix eggs, sausage, carrots and cucumbers. Salt and pepper to taste. Add mayonnaise, mix well. Add the greens and mix well again. Place in the refrigerator for 30 minutes to soak the salad.
Смешайте яйца, колбасу, морковь и огурцы. Посолите, поперчите по вкусу. Добавьте майонез, хорошо перемешайте. Добавьте зелень, еще раз хорошо перемешайте. Поставьте в холодильник на 30 минут, чтобы салат пропитался.
When serving, decorate the salad with a basil leaf and sprinkle with a little crumbled yolk.
Салат при подаче украсьте листиком базилика, немного посыпьте раскрошенным желтком.