Thaw the cherries and place in a sieve to drain excess liquid. Peel the onion and cut into half rings, scald with boiling water and immediately rinse under cold water.
Вишню разморозьте, положите в сито, чтобы стекла лишняя жидкость. Лук очистите от шелухи и нарежьте полукольцами, ошпарьте кипятком и сразу промойте под холодной водой.
Place the cherries in a deep bowl. Add onion cut into half rings. Salt the salad to taste, add ground black pepper and season with vegetable oil. Mix everything thoroughly.
Вишню сложите в глубокую миску. Добавьте к ней нарезанный полукольцами лук. Посолите салат по вкусу, добавьте перец черный молотый и заправьте растительным маслом. Все тщательно перемешайте.
Sprinkle the salad with dried basil before serving. Serve with meat dishes.
Перед подачей посыпьте салат сушеным базиликом. Подавайте к мясным блюдам.