Cook the ingredients for the salad in advance in a separate pan: potatoes, eggs, carrots and chop finely or grate. Pour a glass of milk over the beef liver and let it brew for 30 minutes, this is done to make it soft and to remove the bitterness from the meat. Then boil the liver and cool, cut into small cubes. Grate the cheese.
Заранее сварите в отдельной кастрюле ингредиенты для салата: картофель, яйца, морковь и нарежьте мелко либо натрите на терке. Говяжью печень залейте стаканом молока и дайте настояться 30 минут, это делается для придания мягкости и чтобы из мяса вышла горечь. Затем сварите печень и остудите, нарежьте маленькими кубиками. Сыр натрите на терке.
Take a deep salad bowl for the dish. Layer the ingredients. Place the potatoes in the salad bowl as the bottom layer, then brush with mayonnaise, lightly salt and pepper.
Возьмите глубокий салатник для блюда. Выкладывайте ингредиенты слоями. Нижним слоем разместите в салатнике картофель, после чего смажьте майонезом, слегка посолите, поперчите.
Next, lay out all the other salad ingredients one by one. After the potatoes, add the liver, brush with mayonnaise, salt and pepper. Then add cheese, then carrots, season with a little mayonnaise again, add salt and pepper to taste. Spread the eggs on the top layer. Put the salad in the refrigerator for a while so that it is well soaked.
Далее выкладывайте по очереди все остальные продукты для салата. После картофеля добавьте печень, смажьте майонезом, посолите и поперчите. Затем насыпьте сыр, потом морковь, снова немного заправьте майонезом, добавьте соль и перец по вкусу. Верхним слоем распределите яйца. Уберите салат в холодильник на некоторое время, чтобы он хорошо пропитался.
Garnish the finished salad with beef liver with slices of carrots, chopped herbs and halves of a boiled egg.
Готовый салат с говяжьей печенью украсьте сверху кружочками моркови, нарезанной зеленью и половинками отварного яйца.