Rinse the fish and remove excess scales by scraping it with a knife. Peel the carrots and wash them together with the dill.
Промойте рыбу и уберите с нее лишние чешуйки, поскоблив по ней ножом. Почистите морковь от кожуры и помойте вместе с укропом.
Place a pan of water on the stove, put pollock in it and add spices and salt. After boiling, add the secret ingredient - sugar, it will make the taste of the fish richer and richer. Cook over low heat for 15 minutes, then leave the fish to cool.
Поставьте кастрюлю с водой на плиту, положите в нее минтая и добавьте специй и соли. После закипания добавьте секретный ингредиент – сахар, он сделает вкус рыбы насыщеннее и богаче. Варите на слабом огне 15 минут, далее оставьте рыбу остужаться.
Boil the carrots and, after cooling, coarsely grate and chop the dill. Carefully remove all the bones from the pollock, removing the backbone and mash it well with a fork. Mix all ingredients and season with mayonnaise.
Сварите морковь и после остывания крупно натрите, нашинкуйте укроп. Тщательно освободите минтая от всех косточек, удалив хребет и хорошо разомните его вилкой. Смешайте все ингредиенты и заправьте майонезом.
If guests don’t arrive soon and there’s nowhere to rush, then leave the salad for 2-3 hours to let it steep – this will enhance the flavor and make it difficult to distinguish the fish in the salad from crab meat.
Если гости подойдут нескоро и спешить некуда, то оставьте салат на 2-3 часа, чтобы он настоялся – так вкус ярче раскроется и рыбу в салате сложно будет отличить от крабового мяса.