Wash the vegetables and cut into small pieces. Separate the sorrel and dill from the stems, rinse, and finely chop. Pass the peeled garlic through a press.
Овощи вымойте и нарежьте на небольшие кусочки. Щавель и укроп отделите от стеблей, промойте, мелко нарубите. Очищенный чеснок пропустите через пресс.
In a separate container, beat the egg, add salt, pepper, mix. Grease a frying pan with oil and pour in the egg, fry, stirring continuously to form pieces. Place the egg in the salad bowl.
В отдельной емкости взбейте яйцо, добавьте соль, перец, перемешайте. Сковороду смажьте маслом и вылейте яйцо, обжаривайте, при этом непрерывно помешивая, чтобы получались кусочки. Выложите яйцо в салатник.
Add tomatoes, cucumbers and sorrel to the fried egg. In a bowl, combine sour cream, garlic and chopped dill, add a little salt and pepper, and stir. Season the contents of the salad bowl with the resulting sauce.
К жареному яйцу добавьте помидоры, огурцы и щавель. В миске соедините сметану, чеснок и нарезанный укроп, немного посолите и поперчите, перемешайте. Полученным соусом заправьте содержимое салатника.
The finished salad can be served as an independent dish, or as an addition to meat or a side dish, for example, new potatoes.
Готовый салат можно подавать как самостоятельное блюдо, а можно как дополнение к мясу или гарниру, например, молодому картофелю.