Prepare the radishes in advance. To do this, wash the root vegetable, peel it, cut it into thin strips or grate it and fill it with salt water. Leave for 20-30 minutes so that the bitterness comes out of the radish, then drain the water. Cut the cucumbers into strips, peeled onions into rings.
Заранее подготовьте редьку. Для этого вымойте корнеплод, очистите, нарежьте на тонкие полоски или натрите на терке и залейте соленой водой. Оставьте на 20-30 минут, чтобы из редьки вышла горечь, после чего слейте воду. Огурцы нарежьте полосками, очищенный лук – колечками.
Take a deep salad bowl. Place all the chopped ingredients there: radishes, cucumbers and onions. Add salt, pepper and mix well.
Возьмите глубокий салатник. Выложите туда все нарезанные ингредиенты: редьку, огурцы и лук. Посолите, поперчите и хорошо перемешайте.
Prepare salad dressing. To do this, mix oil and vinegar and pour the resulting mixture into a salad bowl. Place the dish in the refrigerator for 2 hours to brew well.
Приготовьте заправку для салата. Для этого смешайте масло и уксус и полученную смесь влейте в салатник. Уберите блюдо на 2 часа в холодильник хорошо настояться.
Serve the finished salad chilled, garnishing with a sprig of parsley on top. A salad of radish and pickled cucumbers goes perfectly with shish kebab and new potatoes.
Готовый салат подавайте охлажденным, украсив сверху веточкой петрушки. Салат из редьки и маринованных огурцов прекрасно подойдет к шашлыку и молодому картофелю.