Wash the chicken breast, dry it and cook it in advance. Cool the meat and cut into cubes or tear by hand. Cut the onion into rings. If desired, you can pickle the onions in advance or use ready-made ones in jars.
Куриную грудку вымойте, обсушите и сварите заранее. Охладите мясо и нарежьте кубиками или порвите руками. Лук нарежьте колечками. По желанию лук можно замариновать заранее либо воспользоваться готовым в банках.
Take a deep salad bowl and place the chicken breast in the bottom layer. Spread the chopped onion evenly over the chicken. Spread generously with mayonnaise.
Возьмите глубокий салатник, куда нижним слоем выложите куриную грудку. Поверх курицы равномерно распределите нарезанный лук. Щедро смажьте майонезом.
Place Korean carrots in a salad bowl. Carrot liquid can also be added to salad. Using a pastry syringe, drizzle the chili sauce over the top of the salad. Add salt if desired, but this is not necessary as there may be enough salt in the sauce and carrots.
Морковь по-корейски выложите в салатник. Жидкость от моркови также можно добавить в салат. С помощью кондитерского шприца сбрызните салат сверху соусом чили. По желанию посолите, однако делать это не обязательно, так как соли может быть достаточно в соусе и моркови.
Garnish the finished salad with herbs and serve as a separate dish or as an addition to a bland side dish.
Готовый салат украсьте зеленью и подавайте на стол как самостоятельное блюдо или в качестве дополнения к более пресному гарниру.