Wash the chicken fillet, remove the veins, and peel the onion. Wash the mushrooms, peeled onions and tomatoes.
Промойте куриное филе, очистите его от жилок, лук очистите от шелухи. Помойте грибы, очищенный лук и помидоры.
Boil the chicken and leave to cool. Cut the champignons and onions into small cubes, place the mushrooms in a frying pan, greased with oil for 5 minutes, then add the onions to them. Fry until golden brown, then set aside to cool.
Курицу сварите и оставьте остывать. Шампиньоны и репчатый лук нарежьте небольшими кубиками, отправьте грибы на сковороду, смазанную маслом на 5 минут, далее добавьте к ним лук. Жарьте до золотистой корочки, после этого отложите до остывания.
Cut the cheese and tomatoes into large strips, and drain the unnecessary liquid from the tomatoes. Also cut the cooled chicken fillet into strips. Slice the olives crosswise into thin slices.
Нарежьте сыр и помидоры крупной соломкой, а ненужную жидкость от помидоров слейте. Остывшее куриное филе также нарежьте соломкой. Нарежьте маслины поперек тонкими слайсами.
Coat each layer with mayonnaise one by one and place in the order indicated: chicken, fried champignons with onions, cheese and tomatoes. Carefully place the olives on top.
Поочередно промазывайте каждый слой майонезом и выкладывайте в указанном порядке: курица, обжаренные шампиньоны с луком, сыр и помидоры. Сверху аккуратно выложите маслины.
To simply and unobtrusively decorate an already beautiful salad, decorate it with parsley, which goes very well with this appetizer.
Чтобы просто и ненавязчиво украсить и так красивый салат, оформите его петрушкой, которая очень хорошо сочетается с этой закуской.