Wash the cucumbers, dry and cut into thin strips. Wash the bell pepper, remove seeds, and cut into thin strips. Peel the carrots and grate them using a Korean carrot grater. Peel and chop the garlic. Remove seeds from chili peppers and chop finely. Rinse the green onions under running water, dry and cut into strips 3 cm long. Rinse the dill, dry and chop. Fry the sesame seeds in a dry frying pan for a couple of minutes, stirring constantly.
Огурцы помойте, обсушите и порежьте тонкой соломкой. Перец болгарский помойте, очистите от семян, и порежьте тонкой соломкой. Морковь почистите и натрите на терке для корейской моркови. Чеснок очистите и измельчите. Перец чили очистите от семян и мелко нарежьте. Зеленый лук промойте под проточной водой, обсушите и порежьте на полоски длиной 3 см. Укроп промойте, обсушите и измельчите. Семена кунжута обжарьте на сухой сковороде пару минут, постоянно помешивая.
In a deep bowl, combine the cucumbers, bell peppers and carrots cut into strips. Add green onions. Add roasted sesame seeds, chopped garlic and chili pepper to the resulting mixture. Mix everything well.
В глубокой миске соедините нарезанные соломкой огурцы, болгарский перец и морковь. Добавьте зеленый лук. Всыпьте в полученную массу обжаренный кунжут, измельченный чеснок и перец чили. Все хорошо перемешайте.
To prepare the dressing, combine soy sauce, apple cider vinegar, sugar and sunflower oil in a separate container. Stir, add salt and black pepper to taste. Stir until a homogeneous emulsion is obtained. Pour the resulting sauce over the prepared salad, mix and leave to marinate in the refrigerator for 20 minutes.
Для приготовления заправки в отдельной емкости соедините соевый соус, яблочный уксус, сахар и подсолнечное масло. Перемешайте, добавьте соль и черный перец по вкусу. Перемешайте до получения однородной эмульсии. Полученным соусом полейте готовый салат, перемешайте и оставьте в холодильнике на 20 минут промариноваться.
Serve chilled, transfer to a salad bowl and garnish with dill sprigs.
Подавайте к столу в охлажденном виде, переложив в салатник и украсив веточками укропа.