Rinse the buckwheat under running water and boil until tender and cool. Wash the cucumber, tomato and radish and cut into small cubes. Wash the green onions, dry and chop.
Гречку промойте под проточной водой и отварите до готовности и остудите. Огурец, помидор и редис помойте и нарежьте небольшими кубиками. Зеленый лук помойте, обсушите и измельчите.
Place the cooled buckwheat in a deep bowl. Add chopped vegetables to it. Add shallots as is. Mix everything thoroughly.
В глубокую миску положите стывшую гречку. Добавьте к ней порезанные овощи. Лук-шалот положите в неизменном виде. Все тщательно перемешайте.
To dress the salad, mix salt, ground black pepper and vegetable oil. Add balsamic vinegar and lemon juice to the mixture. Stir everything to a homogeneous emulsion. Season the salad with the resulting mixture.
Для заправки салата смешайте соль, перец черный молотый и растительное масло. Добавьте к полученной смеси бальзамический уксус и лимонный сок. Размешайте все до однородной эмульсии. Полученной смесью заправьте салат.
Serve the finished salad in portions, placing it in small glasses. Top with pickled onion and lemon zest.
Готовый салат подавайте порционно, разложив его в небольшие стаканчики. Сверху украсьте маринованной луковицей и дольками цедры лимона.