Peel the onion and garlic and chop finely. Cut the cabbage into thin strips. Finely grate the cheese.
Лук и чеснок очистите и мелко порубите. Капусту нарежьте тонкой соломкой. Мелко натрите сыр.
Mix eggs, cream, salt and pepper until smooth.
Яйца, сливки, соль и перец перемешайте до однородной консистенции.
Fry the onion and garlic in heated vegetable oil until golden brown. Then add Chinese cabbage and simmer everything together for another 5 minutes.
Лук и чеснок обжарьте на разогретом растительном масле до золотистой корочки. Затем добавьте пекинскую капусту и тушите все вместе еще 5 минут.
Place vegetables and cheese on tortillas and roll up envelopes. Dip the envelopes in the egg mixture and fry in heated vegetable oil until golden brown.
Выкладывайте овощи и сыр на лепешки и сворачивайте конвертики. Обмакивайте конвертики в яичную массу и обжаривайте на разогретом растительном масле до золотистой корочки.
Serve the pies hot, sprinkled with herbs if desired.
Подавайте пирожки горячими, при желании присыпав зеленью.