Cut the tomatoes into large slices, the onion into half rings, and coarsely chop the green onions.
Нарежьте помидоры крупными ломтиками, лук — полукольцами, зеленый лук крупно нарубите.
Mix tomatoes, green onions and Crimean onions in a salad bowl. Fry the coriander seeds in a frying pan, then crush them in a mortar. Add lemon juice and vegetable oil to the coriander and stir.
Смешайте в салатнице помидоры, зеленый лук и крымский лук. Обжарьте на сковороде семена кориандра, затем растолките их в ступке. Добавьте к кориандру лимонный сок и растительное масло, перемешайте.
Season the vegetables with coriander oil, salt and pepper to taste, mix well.
Заправьте овощи кориандровым маслом, посолите и поперчите по вкусу, хорошо перемешайте.
When serving, sprinkle the finished salad with chopped dill and parsley. You can add cilantro and fried seeds.
Готовый салат при подаче посыпьте измельченными укропом и петрушкой. Можно добавить кинзу и жареные семечки.