Drain all the liquid from the jars of olives and mushrooms and rinse the lettuce.
Слейте из банок с оливками и грибами всю жидкость, промойте лист салата.
Tear the lettuce into a deep plate and use it immediately for serving. Sprinkle olives on top.
Нарвите в глубокую тарелку, используемую сразу для подачи лист салата. Сверху посыпьте оливками.
If the champignons in the jar are whole, then cut them into small slices and put them in the salad. Cut the feta into large pieces for the top layer, add olive oil.
Если шампиньоны в банке целые, то нарежьте их некрупными слайсами и положите в салат. Фету нарежьте большими кусочками для верхнего слоя, добавьте оливковое масло.
You can serve the salad with dried slices of bread with vegetable oil and chopped garlic; balsamic vinegar is also perfect - offer your choice.
К салату можно подать подсушенные ломтики хлеба с растительным маслом и размельченным чесноком, также прекрасно подойдет бальзамический уксус – предложите на выбор.