Beat the eggs with a whisk until smooth.
Взбейте яйца с помощью венчика до однородной массы.
Grind the peeled ginger. Fry the minced ginger in a pan with olive oil. Pour chicken broth into the pan and cook for one minute. Remove the ginger from the broth using a sieve.
Измельчите очищенный имбирь. Обжарьте измельченный имбирь в кастрюле на оливковом масле. Влейте в кастрюлю куриный бульон и варите одну минуту. Удалите имбирь из бульона при помощи сита.
Add soy sauce and canned corn to the pan. Wait for the broth to boil and pour the beaten eggs into the pan. Dissolve the starch in a tablespoon of cold water and pour into the broth. Pepper and salt to your taste. Cook for 5 minutes.
Добавьте в кастрюлю соевый соус и консервированную кукурузу. Дождитесь закипания бульона и влейте в кастрюлю взбитые яйца. Разведите крахмал в столовой ложке холодной воды и влейте в бульон. Поперчите и посолите на свой вкус. Варите 5 минут.
Pour the finished dish into plates and sprinkle with finely chopped herbs and sesame seeds.
Разлейте готовое блюдо по тарелкам и посыпьте мелко нарезанной зеленью и кунжутом.