Prepare a saucepan for soup and a bowl for minced meat. Wash and peel the vegetables.
Приготовьте кастрюлю для супа и миску для фарша. Помойте и почистите овощи.
Chop the onion: add ⅔ of it to the minced meat, and leave the rest for the soup. Also add raw egg, salt, pepper and spices to the minced meat. Mix thoroughly and form the minced meat into walnut-sized meatballs.
Измельчите лук: ⅔ части добавьте в фарш, а остальное оставьте для супа. Также добавьте в фарш сырое яйцо, соль, перец и специи. Тщательно перемешайте и сформируйте из фарша фрикадельки размером с грецкий орех.
Place a pan of water on the fire. Cut the potatoes into cubes and carrots into thin slices. Once the water boils, place the meatballs in it. Wait until it boils and skim off the foam.
Поставьте кастрюлю с водой на огонь. Нарежьте картофель кубиками, морковь тонкими кружочками. Как только вода закипит, опустите в нее фрикадельки. Дождитесь кипения и снимите пену.
Add potatoes, carrots, peppercorns, and bay leaves to the broth. Add some salt. Leave to cook for 5 minutes.
Положите в бульон картофель, морковь, перец горошком, лавровый лист. Посолите. Оставьте вариться на 5 минут.
Chop the spinach and add it to the soup. Add the remaining onions. Cook for another 5 minutes on low heat. Serve the soup with sour cream and fresh herbs.
Нарежьте шпинат и опустите его в суп. Добавьте оставшийся репчатый лук. Поварите еще 5 минут на слабом огне. Подавайте суп со сметаной, с добавлением свежей зелени.
Serve meatball soup with sour cream.
Суп с фрикадельками подайте со сметаной.